Pages

02 April 2013

berjimba di pizza hut ^^

hari khamis hari tu punya lah tak de kejeaan, aku ngan sarah boleh berdesup meroyan dan merayau kat jusc0. padahal siang tu bukan main penat otak duk memerah nak carik idea nak buat pr0jek. asal dapat berjimba penat tolak ke tepi lah kan. asalnya saje-saje nak nak cuci-cuci mata sambil belek-belek baju sambil tu jugak duk raba-raba poket >.< silap jugak pi jusco time poket kempis !

tak semena-mena kaki elok je melangkah masuk ke pizza hut jusco bandaraya melaka.time nie sa ada bawak baby-baby die a.k.a sugar glider rara dan apa entah, lupe >.< punyelah kec0h pekerja-pekerja kat sana time nampak baby-baby tuh. ingat kan dorang nak warning ke hape sebab sah-sah kat luar pintu ada tulis 'pet not allowed' .padahal dorang dua kali lima je eksaited nak main-main ngan sugar glider. aku memang tak la sebab takut nak pegang binatang yang berbulu dan sec0et camtu. tapi macam best gak kan ada pet yang kita boleh luahkan perasaan kita dan beri kasih sayang yang sememangnya tengah melimpah ruah nie. ^^

eh, nak cakap kat pizza hut tiap-tiap hari ada discount. 50% pulak tu. die dah specific tuk ari ahad hape, isnin hape menu die. s0, time aku pergi tu hari khamis. ada 50% tuk bluberry smooties dan baked cheese meatball. aku dinnner malam tu tak sampai 10 hengget pun. kalau termasuk tax sume-sume dalam 10 hengget 30 sen kot.


spageti sarah punya



sarah with baby
chomel kan?


baked cheese meatball


blueberry smooties


si comot yang nak show off !








No comments: