Pages

10 April 2013

Don't quit because something went wrong. Quit because you tried your hardest and nothing made it better.

tepat pukul4.30 p.m, dapat task baru. software maxwell tak payah g0deh-godeh lagi. bertukar kepada software matlab.alahai, even software matlab dah familiar tapi dah lama tinggal untuk digodeh-godeh maka timbul lah problem.banyak benda yang l0st. maka aku jadi la blurr dan pening-pening lalat. task kali nie macam susah jugak.tp apa-apa pun aku akan try all my best! lepas ni dah takde nak enjoy-enjoy sangat. masa pun dah suntuk sangat nie. dah nak masuk 2 bulan dah tapi progress still belom menjelma. alahai DR luqman!

balik lab singgah mydin dulu dengan sarah and azie. ekceli tak tahu nak beli apa pun. dalam kepala duk congak-congak nak masak apa. duit dalam dompet ada dalam 12hengget je. masuk maydin duit 50sen boleh still lagi beli barang #bawang punn boleh ! hahaha.macam perli someone nie. pick mee kuning, pick sayur sawi dan cili padi. k0t-kot nak masak mee g0reng kan.

last-last mee g0reng hanya tinggal kenangan. balik-balik terus sumbat dalam fridge. maggi kari jugak yang aku masak. campak bawang putih, cili kisar sikit, sayur sawi dan telur terus aku ngap sampai tak sedar diri. sy0ok makan time nak hujan-hujan cenggini. besh w0ooo. siyes !



maggi yatim piatu 



No comments: