Pages

21 April 2013

DOUBLE SENSATION 1 @PIZZA HUT

Semalam berjimba dengan en munik. alang-alang die datang sini sebab hari sabtu nak pergi kenduri kawen kawan die kat gemas. padahal kalau dari segamat ke gemas tak sampai satu jam pun. ni pandai-pandai nak ajak aku jugak, tu yang jadi berjam-jam tu. tapi kelebihan untuk aku, boleh singgah rumah pakcik aku kat seremban kejap. amik spek mata dan baju yang tertinggal haritu. thankss. E.C.H ! >.<

Sebab atas kebaikan yang die lontarkan dekat aku, maka aku dengan baik hati nya belanja die makan pizza. baik tak? baik tak? kesian, balik kerja terus drive datang sini. pelik jugak, die datang melaka biasa perot die bunc*t aje, tapi kali nie macam slim pulak. tu yang jadi konpius tu. soal punya soal, rupa-rupanya lapar. alolor, kesian awak. asyik dia je yang keluar duit, sesekali kena jugak manjekan pakcik ni. nanti cakap tak sayang pulak. #eh, sayang bukan kena buktikan dengan wang ringgit ye,

dah, macam lari topik kan.sila jangan muntah! aku tahu azi akan baca apa yang aku tulis ni.sabar ye azi kalau ko rasa nak muntah!hahaha aku sebenarnya nak cerita pasal pizza ni. haihh, aku memang cepat terpengaruh ngan iklan. keluar lah pizza terbaru ke hape ke mesti aku nak try, yang jadi mangsa pakcik sorang tu la, kena habeskan sampai mengah-mengah. haha. sori, terbuli sekali-sekala. aku just makan sekeping aje, then sibuk duk snap gambar! hik3



ni lah iklan terbaru pizza hut
double sensation
"double topping! double crust! are you ready?"


aku amik yang double sensation 1
suitable for 2 person


ini muka manyak hepi
kalau nak tengok muka orang mengah, 
scroll le sampai habes,
kemain eksaited tengok lauk-pauk banyak giler,
eh, lauk pauk ke hape?
hentam aje la


ni tak tahu nak describe hape
ok lah, muka awek yang sangat sweet !
bole?


a cup of sup
en.munik punya!


aku punya
eh, garlic bread tertinggal nak snap pic!




are you ready?
ok.gambar atas, DONE!



gambar sisi?
DONE!



gambar blurrr?
D0NE!!


ekceli, memang sedap pun!
tapi padat sangat
untuk orang-orang yang makan main-main macam aku nie
sekeping pun dah kenyang,
lain kali buat tak payah padat sangat, bole?




bila tengok gambar ni balik rasa mnyesal pulak makan sekeping je
en.munik, bagi balikkkkkkk!





last-last kitaorang tapau 2 keping yang memang tak larat dah nak habeskan.
buat bekal brekpes time pi gemas pagi tadi
lepas tu duk berebut-rebut pulak
benda yang sedikit tahu pulak nak makan banyak kan
haihhh!


ni la muka budak yang kena paksa makan
sampai tersandar-sandar tepi dinding




TOTAL : RM34.70







LOVENOTE: sori kawan-kawan, saya dah makan dulu. tolong jangan marah! peace!muah!







No comments: