Pages

02 April 2013

entri terperam : my bufday 0n 230288 !

now im 25 years old ! im i old enough ? tak aku sangka pejam celik pejam celik aku dah 25 tahun ! memang tak percaya tapi itulah kenyataannya. kenyataan yang pasti, aku dah b0leh kahwin ni ! haha ! syukur sangat-sangat kepada Pencipta kerana memberikan aku peluang untuk bernafas dan bertapak di bumi ciptaanNya ini lagi ! syukur Ya Allah kerana memberi aku peluang untuk memperbaiki diri yang serba serbi daif.

even umur dah 25 tahun tapi aku macam diri aku ni macam baby yang baru lahir lagi ! tengok pada perangai Ya Rabbi, kebudak-budakkan sangat aku ni.
nak dijadikan cerita dekat entri ni, s0meone from segamat ada datang melaka on my bufday, kira nak celebrate my bufday lah kan. terharu sesangat sebab time tu macam keseorangan. lagi-lagi baru nak sesuaikan diri tinggal di melaka coz  nak sambung stadi! thanks a lot !


fresh flower dari BFF
katanya as 2nd aniversary as together
so dapat lah dua kuntum
dan
katanya lagi
kalau nak banyak-banyak kuntum
remain besides him for many years
suwit sgt kan?

 


 this is my bubbly-b0o,
gift fr0m him
cik teddy yang tersangat chubby
sekarang dah terpaksa berebut dengan dia time nak tidur!







No comments: