Pages

05 April 2013

fresh flower !

aku memang minah bunga. bila dapat bunga terkinja-kinja je. perasaan 0ver eksaited kemain. sebab tu aku tak segan silu mintak kat en.munik. dia pulak duk melayan je kan.tapi selalunya aku dapat fresh flower time anniversary je. nak tunggu hari lain memang tak dapat lah. kekadang pikir jugak, macam membazir je kan. bayangkan harga satu kuntum dah berapa. tapi kalau pikir logik akal apa salahnya.bukan selalu pun. setahun sekali jek.

tahun nie dapat bunga time bufday. kire dapat dua hadiah lah. patutnya awal bulan satu. dah time tu aku masih ada kat kampung so en.munik postpond nak bagi time bufday je senang.lagipun boleh tengok muka aku yang buat-buat malu. tapi memang malu pun bile die buat aksi romantik-romantik camtu >.< #macam tahu-tahu aje aku nak sambung stadi kan?

aku prefer bunga r0se. tak kisah lah kaler apa pun. janji cantek dan fresh. haritu dapat siap ada air lagi kat kelopak bunga. haih, memang fresh sangat-sangat lah kan. tak nak bagi bunga tu layu, aku tanpa segan silu simpan dalam fridge. haha, tapi sekarang aku macam jatuh hati pulak dekat bunga daisi. lagi-lagi kaler pink. en.munik, tahun depan bunga daisi pulak lah eh? kaler pink tau. tau. tau. nak bagi sekarang pun boleh ! boleh simpan dalam fridge kat lab ! #gedik !


1st anniversary
1.1.2012



2nd anniversary
1.1.2013



3rd anniversary
1.1.2014
~ bunga daisi tau ~



l0ven0te: tak sangka dah dua tahun kite berjaya harungi cabaran dan dugaan kan? rasa macam baru semalam je kite nanges sama-sama nak settlekan masalah yang bertimpa-timpa. alhamdulillah, sekarang pikir for the next step. moga dipermudahkan.amin ^^

No comments: