Pages

23 April 2013

NAK Shawl Lace Halfmoon custome made for FREE?

kalau nak dapat benda free, tak kan benda tu akan datang berg0lek je kan. at least kena usaha sedikit. ala, tak keluar peluh pun. yang penting hadiah die cukup menawan kalbu! siyesly, so aku nak ajak korang join give away  cik izyanty kita ni. syarat pun senang just LIKE dan FOLLOW! yang lagi best, setiap penyertaan akan dapat GIFT VOUCHER RM10. kire takde lah kita nak taching-taching bagai kalau tak menang sebab at least dapat jugak less 10 hengget time korang buat tempahan shawl raya nanti. wink! suke lah tu korang kan. sekarang kemain dah berangan nak pakai shawl lace halfmoon untuk raya nanti!

psttt, tapiiiii kalau korang menang, korang boleh mintak itu ini dan situ sini untuk design shawl secara FREE! haihhh, melaram sakan lah kan. 




GIFT VOUCHER RM10


berminat ?
jom klik link ^^





PEMENANG AKAN DIPILIH BERDASARKAN REVIEW PALING 
MENARIK DAN KREATIF 





IZYANTY COLLECTION
chanteq kan?
apa lagi?jom serbu give away nih!






LOVENOTE: Fuhhh! fuhhh! harap menang!

2 comments:

izyantyPersonalTaste said...

Terima Kasih taw join...good lucky :)

sieyla alissa said...

sama-sama ^^