Pages

05 April 2013

off day !

hari nie aku MC. bangun pagi tadi badan dah rasa lain macam. try jugak bangun nak mandi dan bersiap tapi ya ampun, memang tak larat. dua tiga hari ni aku rasa kepala dan badan aku penat sesangat. mungkin ni lah sisa-sisa yang aku kena tempuh sebagai student master_post grad ! otak tetiba jadi jem secara automatik. daripada aku rosakkan sistem dalam diri aku baik aku MC. sekarang pikir nak holiday je, release tension. s0ri en.munik tak sempat nak infom kat awak !

tadi sempat hantar email dekat dr luqman. nasib lah dr luqman reply cakap "its okay, get well soon". ^^
hari ni malas nak pikir pape pun pasal projek. otak dah beku. s0, kena rilek-rilek goyang-goyang kaki. ohsemnye. >.<


sejak sambung stadi aku perasan pipi aku dah tak bam bam cket
ehem
awak perasan tak en.munik?



No comments: