Pages

09 April 2013

REVIEW JJCM: Restoran Man Tom Yam, seremban n9

hujung minggu ari jumaat aku berdesup balik seremban. sebabnya tak tahan demam sensorang kat melaka.kalau balik sana ada jugak orang duk melayan aku hek hek bagai. mintak itu mintak ini ada jugak lah yang nak melayan even mulut bising-bising pun. kalau kat rumah sewa kat melaka, boleh rasa semua itu? N0 ! bile balik seremban, part yang paling best dapat paw pakcik, boleh mintak nak makan ini nak makan itu bagai. (umur dah 35 tapi tak kawen-kawen, haihhh!). dia kalau bab-bab duit memang tak kedekut. ajak lah pergi makan kat mana pun gerenti on aje #asalkan poket die tengah kembung. kalau tengah pokai jangan harap >.<

tempat yang paling aku rasa besh kalau nak makan-makan tom yam ke, hape ke or tekak gedik-gedik sebab demam ke adalah kat man tomyam. banyak kali jugak datang makan sini. seingat aku, time aku abes degree pak cik aku ada celebrate kat sini, lepas setel konv0 pun die celebrate kat sini jugak.giler h0wer pak cik aku kan semua bende nak celebrate bagai. harga makanan kat sini boleh tahannnnn jugak lah#asalkan bukan aku yang membayor. tapi tak kisah lah kalau mahal sikit pun asalkan puas hati. aku tak pasti harga makanan kat sini sebab tak pernah bayar.setakat datang tadah perot adalah!#poyo kan ?

tempat nie memang sesuai sangat-sangat kalau nak open table ke open market ke hape. nak belanje insan tersayang sebab berjaya sambung master punnn boleh !#ayat terlebih p0ya kan ?


Restoran Man T0m Yam
LOT PT 563-6565 Batu 2 1/2
Jalan Jelebu SKM
70400 Seremban,
Negeri Sembilan
Tel : 06-7640886





ikan kerapu masak tiga rasa, telur dadar, kailan goreng belacan,tom yam campur, ulam-ulaman, nasi putih dan sepinggan chicken chop 


satu hidangan ni aku makan seramai 4 0rang.
kire ngam-ngam seekor ikan kerapu tu
takde lah sampai nak tarik-tarik rambut bagai sebab tak cukup 



ikan kerapu masak tiga rasa
memang marbel0s !


nampak macam pedas, tapi takde lah pedas sangat
tapi memang besh !



tom yam campur
best hirup panas-panas!
rasa masam-masam pedas gitu 


kailan goreng belacan


telur dadar gebu 





chicken ch0p
even per0t dah kenyang makan sepinggan nasi
perlu dan tersangat perlu juga untuk order benda nieh!


with my uncle !
muka aku yang sah-sah pucat giler,
>.<



l0ven0te: ari sabtu pakcik aku belanja makan steamboat! habes dalam 167 hengget jugak. tak sempat nak ambik gambar terus ngap sampai tak sedar diri. makan steamboat kat johnny restaurant je.tak perlu nak review lah kan sebab aku rasa dah terlalu familiar sangat.

No comments: