Pages

19 April 2013

REVIEW JJCM: Restoran Putera Ayu



LOCATION:

RESTORAN PUTERA AYU, SHAH ALAM
Lot. 34486/2, Jalan Besar Padang Jawa Shah Alam Selangor

EVENT:
REUNION with classmate (2001-2004)




with qema
member yang paling lama kenal.
dari darjah satu sampai sekarang,



with zema dan deq yu
satu kelas dari form1-form4
time nie menumpang di hostel zema kat uitm shah alam
sempat la NAK mandi-mandi dan solek-solek KAT sini
before nie tidur dekat hostel qema kat UKM


Jom kite bersiap!
sempat lagi snap gambar kan!


hausss!




zema dari dulu sampai sekarang tak berubah.
still kecik molek chomel-chomel gitu!



liena!
teringat zaman skola main-main pos surat!
tiap kali akhir tahun memasing bagi hadiah sorok-sorok,




zema, ayu, aku dan deq yu
aku time nie tak sihat sangat
batuk-batuk dan demam
so pity, kannn?




kangkung goreng belacan!




kailan goreng ikan masin


tom yam campur
memang mabeles!
aku lebih prefer tom yam kaler macam ni daripada yang kaler putih-putih melati tuh!


sotong bakar masak sambal
pehhhhh!
memang sedap gilos
memang rugi kalau tak try yang nie




ikan pari bakar kot!
errrr.....







muka geram tak sabar nak sambarrr











rasa nak pergi makan lagi!




kitaorang melantak sampai licin.
satu habuk pun tarak!



harga pun boleh tahan
makan 6 orang tak sampai 100 hengget pun
so apa lagi?
jom jalan-jalan carik makan


perot kenyang hati pun girang !


dah kenyang?
jom kita zasssss ke i-city pulak !







l0ven0te: sesetengah blogger ada jugak review tempat ni, ada yang cakap sedap ada yang cakap biasa-biasa je. atas tekak memasing lah kan? bagi aku boleh tahan lah, sedang-sedang saje. heh heh #padahal aku tak reti pun nak rasa makanan mana yang sedap makanan mana yang tak sedap. aku jenis telan je sampai kemb0ng!


No comments: