Pages

18 April 2013

sindrom d0wn!

semalam hari yang paling penat sedunia.haih, rasa menyesal sebab tangguh-tangguh keje.last-last pappp! dr luqman masuk lab mintak task yang die suruh buat minggu lepas.terkial-kial lah nak jawab macamana. tapi naseb baik die masih control marah lagik, kalau tak ada budak duk nanges karang.

die suruh settelkan coding matlab hari tu jugak. time tu dah menggelabah tahap kuasa lapan. c0ding matlab tuh, mana lah aku power nak siapkan dalam masa dua tiga jam. then,berdesup pergi lab bawah dengan azi, try mintak tolong sape-sape. tapi dorang semua tak tahu.lepas tu pi carik dr rahim, cuti lah pulak.

tengok-tengok jam dah pukul4 time tu. zohor tah kemana.terus zass masuk lab solat semua-semua then tunggu je dr luqman datang dengan muka redha. nak kena marah or pape pun memang tak boleh buat apa-apa kan. sendiri punya silap.tunggu punya tunggu sampai lah pukul 6 dr luqman tak masuk jugak. naseb baik sangat-sangat.dah pikir malam kena settlekan jugak walau camne pun.tak tidur malam dah naseb!

balik lab terus siapkan dan try google-google carik code matlab yang sesuai. then try combine. pappp! settel jugak even range yang dr nak tak betol. tapi asalkan ada waveform macam yang die nak dah ok kan? tapi kalau tak ikut range tu memang dah siap just kena tunggu dr luqman camne je nanti. syukur sangat-sangat. padahal semalam dah rasa d0wn gile, rasa nak nanges semua-semua. tapi lega penat lelah berhasil jugak even tak tahu pe yang aku buat nie entah betol entah tidak.


No comments: