Pages

11 April 2013

Sometimes the best way to be happy is to learn to let go of things you tried hard to hold on to.

#tajuk takde kaitan dengan entry.aku suka publish ayat-ayat yang boleh menyentuh hati nurani yang lembut ini.cewaah!

petang-petang cenggini best jugak kalau dapat ngap-ngap popia goreng yang c0et-coet inti serunding ikan tu kan. lagi-lagi memang tengah lapar tahap kuasa lapan nie.besh w0oo ! bila berdesup keluar awal dari lab even jam baru pukul 4.30 petang, cenggini lah jadi nya. mengarut tak tentu hala.

popia goreng yang c0et-c0et tu aku biasa hadap time nak raya jew. kalau hari lain jangan harap lah nak merasa. nak gentel-gentel benda alah tu pun boleh gaduh dengan adik-beradik sambil tarik-tarik rambut bagai. yang malangnya, adik-adik lah. sebab kakak-kakak boleh tarik diri bila-bila masa je. adik-adik pulak duk mengadap lah kepingan-kepingan kulit popia dengan muka cemberut sens0rang. kesian !





kepingan-kepingan kulit popia yang dirobek-robek dan dicarik-carik



best letak inti serunding banyak-banyak












nak ciapkan benda alah  nie memang lah lama.
pinggang dah lenguh-lenguh tapi mangkuk still tak penuh-penuh jugak
stress !


nak gentel-gentel benda nie tangan sampai terpele0t-pele0t



yeahh, dah hampir penuh !







dah siap dig0reng !


tak payah nak tipu lah kalau dapat simpan sampai time nak raya.
malam tu jugak lepas berbuka dah ngap-ngap sampai licin !


lovenote: tinggal berapa bulan je la lagi nak puasa. eh, puasa dah ganti bel0m ya? #c0ngak-c0ngak dengan jari.





No comments: