Pages

26 April 2013

sweet memories@internship JKR Hulu Terengganu



"You are my best friend as well as my lover, and I do not know which side of you I enjoy the most. I treasure each side, just as I have treasure our life together."


with memizah 
perangai giler-giler
suka sangat membengangkan orang
haih, tapi hati baik. kan?
laptop die dah macam laptop aku dah!
pernah offer bagi pinjam laptop untuk aku bawak balik rumah
gara-gara nak siapkan slide presentation,



aqu, mira dan mizah
mira- budak usm penang
dah lama tak contact, tapi sesekali ada jugak duk main LIKE n COMMENT dekat pesbuk!
kenal die dulu dari mizah!



awal-awal masuk JKR jumpa mira time nak punch card
duk cot cet kejap terus mintak no phone
senang nak ajak pi makan!
time lunch je mesej ajak pi makan even tak sama jabatan!



ni posing depan umah salina.
hantar die balik umah sebab tetiba kena period pain.
kesian.
time ni aku kena kejar dek angsa dekat umah salina.
terus langkah seribu even tengah puasa.



can u see truly smile in my face?




“Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.”




“A friend is someone who knows all about you and still loves you.”




“Promise me you'll always remember: You're braver than you believe, and stronger than you seem, and smarter than you think.”




“Only a true best friend can protect you from your immortal enemies.” 





“Time doesn't take away from friendship, nor does separation.”



aku, salina dan mira
salina- budak UMP yang memang POYO! haha
keje die duk boo orang je
penah taching dengan die sampai tak cakap even kuar makan sama-sama
tapi tak sampai duapoloh empat jam pun kan i taching?






salina sampai sekarang still ingat aku yang jauh di mata tapi dekat di hati ni.kan?
time bufday pun die ngan mizah duk anta kad bufday yang dorang design sendiri.
taching.
pi berjimba dengan kawan-kawan dorang pun still pos sourviner dekat aku
taching i tau.


bebudak lelaki yang best giler 
satu kepala giler-giler jugak nie
even dorang jabatan lain tapi kitaorang rapat
brekpes and lunch sama-sama
suwit sangat!








lovenote: miss korang ketat-ketat!


No comments: