Pages

30 April 2013

tayar baby pinky pancit

dah la hari ni bangun lambat, time nak cepat, time tu la ada problem. tengok-tengok tayar motor baby pinky pancit. dah pikir-pikir ni mesti semalam punya cerita nie# kes helmet kena rembat tu la.sebab dah rasa pelik time bawak motor, ingat kan terlebih pam angin. padahal tayar dah meletopss.haihh.

so terpaksa bawak baby pinky slow-slow pergi bengkel YG motor. naseb pukul9 dah bukak. ikutkan hati nak tukar tayar terus tak payah nak masuk tiub bagai lagi. tapi 70hengget lah pulak. dalam dompet ada 60hengget aje. pikir punya pikir masuk tiub je la. murah pun murah dalam 15hengget aje. tunggu lah en,munik dapat gaji nanti mintak die tolong tukar tayar dengan sport rim kaler putih sekali. hehehehe.tak mintak tapi die yang janji.kan?

sekarang dah pukul 11.26 tengahari. perot dah bernyanyi riang nih. satu kerja pun tak buat.eh, tipu! sempat jugak taip sepatah dua kata untuk report.haha.kelasss dan pemalas!




alamak kantoi
ekceli, baby pinky takde raga
tapi macam cun jugak ada raga camni kan
senang nak letak barang
tunggu en,munik gaji lah
wink!



No comments: