Pages

10 April 2013

The beginning is always today!

takde m0od! takde m0od! malas betol hari ni nak buat pape.dari semalam lagi duk terkinja-kinja dalam lab ketidaktentuan hala.bila dah cuti lama-lama cenggini memang begini lah hasilnya.semua benda rasa tak kena. padahal banyak giler task yang kena settelkan.

minggu ni maybe kena balik seremban lagi. bukan sebab demam or pape. spek mata tertinggal dekat sana. haihhh. geram jugak sebab benda yang penting macam tu boleh tertinggal. baju yang baru beli just pakai sekali pun tertinggal jugak. terpaksa bawak baby pinky balik sekali jugak lah rasanya. ikutkan malas nak balik ngan baby pinky.tapi hari ahad ada kelas pulak, takut-takut kalau malas nak balik petang sabtu, pepagi ahad dah boleh merempit laju-laju balik melaka.sempat jugak pergi kelas pukul8.30 a.m tuh !tapi  badan still tak berape nak chat lagi.hurm! terpakse ! terpakse !

bila tak sihat cenggini rasa nak balik kampung laju-laju. rasa nak makan mee rebus mak masak#tiap kali adik beradik demam mesti mak akan masak mee rebus then bangun pagi esok dah sihat, ajaib ! rindu nak dengar bebelan mak suruh bangun makan, suruh mandi biar segar, rindu nak tengok mak keluar masuk keluar masuk bilik semata-mata nak tanya dah makan ubat ke belom. haihhhhh.memang rindu !




ni lah family yang aku ada.
kitaorang 8 beradik
7 perempuan 1 lelaki.
kak long dah kawen + dapat sorang abang long#yang pakai baju melayu kaler hijau
bila kaklong + abg long kawen dapat si cute and si chomel anak sedara#muhamad tahqif iqbal !



ikutkan sekarang aku ada dua abang ipar.
kakngah + abg ngah
kakngah + kaklong dua-dua tengah preggy sekarang
insyaAllah tahun ni aku bakal dapat dua anak sedara
total = 3 orang.
besh ada famili ramai-ramai cenggini !


No comments: