Pages

10 May 2013

Berbuka dengan PAVLOVA!!

Wiwit*sambil kenyit-kenyit mata*macam jakun pulak kan nak post pasal pavlova bagai.huhu.kan aku dah cakap aku nie very the kampung.lupe lah tuh! aku selalu je ketinggalan berzaman-zaman dari orang lain.orang lain dah muntah makan muntah makan pavlova.aku?baru nak merasa lah wei! tu pun baru je order dengan member.satu ketul pavlova berharga 16hengget.ok lah kan untuk merasa chuup! chuuup! .mana lah tahu takleh nak diterime dek tekak kampung ni kan. takde lah membazir kalau aku beli yang sebijik harga 50hengget tu.#aku kan kedek** sikit.

 

nampak macam sedap kan?tapi my pavlova still lagi dalam fridge!! tadi syok sangat membeli belah dekat mydin sampaikan aku terlupa yang  pavlova nie aku letak bawah seat baby pinky.dah la panas, memang lemas lah dia duduk bawah tu kan. time pergi kat motor, uwaaaa...rasa nak nanges je tengak pavlova yang bam bam tadi dah terkulai layu di mamah usia. sadis! sekarang, di dalam fridge lah tempat kau wahai pavlova! 







l0venote: Baru siap masak kuew teow goreng untuk berbuka!! selamat berbuka puasa untuk diri sendiri.0oooyeahhh!

No comments: