Pages

08 May 2013

cuti dah berakhir

tsskk.berakhir sudah joget-joget 3 panda.hari ahad aritu, lepas je selesai mengundi terus berdesup balik seremban. ikutkan hati nak balik selasa malam sebab dah alang-alang mintak cuti sampai isnin. tapi malang, tiket sume s0ld out. so dengan hati gundah gulana terpaksa menyumbatkan diri jugak dalam kereta. walhal, hari ni (selasa), dengan tak semegah bukannya pergi lab pun. bukan sengaja tapi apakan daya baby pinky kena rantai.takleh la gerak kemana-mana.kesian.

rasa sekejap giler duduk kat kampung. tak puas lagi main ngan budak kecik si haziq, tak puas lagi rasa makanan mak. haritu time otw nak balik seremban tak sempat pun nak salam ngan mak, tak sempat pun nak cupp cupp pipi mak. tu yang rasa terkilan sangat. aku pergi mengundi dulu daripada mak, dah mak terpakse jaga cucu memandangkan k.long pergi undi time tu. die nak gilir-gilir ngan mak jaga haziq. time aku selesai mengundi, balik rumah mak pulak dah pergi mngundi. hurmmm..tak bestnye rasa sekarang.




muhammad haziq akbar
time balik haritu, tidur je dak kecik ni
terpakse golek-golek badan die semata-mata nak suruh die bangun
cubit pipi die pun tak gerak-gerak


muhammad thaqif iqbal dan muhammad haziq akbar



dak thaqif sekarang perangai makin megah
tapi mak cakap die macam jeles je bila semua orang tumpu kat haziq
asik buat perangai je sekarang
haihh.peningla abah dan mama nak melayan nanti kan?




loven0te: takde idea nak menulis.nak henfon baru !

No comments: