Pages

09 May 2013

E.D.I.S.I B.E.R.B.U.K.A P.U.A.S.A @MarryBrown

kemain cakap kosong pasal nak masak ayam lemak cili api tadi kan.last-last ayam ke mana cili api tah kemana.padahal tuan punya badan berdesup pergi berbuka kat marrybrown. ekceli ni first time kaki menonong masuk marrybrown.entahla, tak familiar sangat lah dengan haku yang very the kampung nie. biasa jejak kasih dekat kepci, mekdi, SR, pizza hut and chicken rice shop ajo la.

ekceli, kawan aku yang ajak makan kat sini. dah alang-alang ada promotion.tu pun last hari ni 8 mei. so apa lagi kemain meroyan lah kan.pantang ada promotion nih, harus tak lepaskan peluang.kawan aku print la brochure yang ada kat laman web big sell tu. time kat kaunter MB, cashier tu boleh duk senyum-senyum then bagi kitaorang brochure len yang boleh cut cut tuh.malu hokey! >.<.then die cakap yang print tu simpan hokey? tebal muka mak! hahaha.hover aku bercerita padahalll tak rasa pape pun.muka pun tak rasa bersalah punnnn.




promotion di MB. giler jimat kan. aku ambik yang satu set ada crispy chicken, french fries dan air pepsi. harga just 5hengget. pastu pikir nafsu yang teramat lapar sebab puasa kan.hehe. aku add on chili cheese burger CCB satu bijik. padahalllllll yang licin just burger, fries dan air je, ayam tak syok sangat, terlampau garing. tadi ramai yang order bubur nasik dan mee kari MB. SEDAP kot, len kali harus try lagi kan?


suasana di MB
time ni tak ramai sangat.kira takde lah aku kene beratur panjang-panjang!
ekceli nak duduk kat buaian tuh bajet nak nyanyi lagu "aku nak kawen dengan anak raja.lalalala"
tapi FULL pulak.menci!









1 set MB














lovenote: berjaya beli sandwich toaster brand KHIND! horey, j0get 3 panda*hover padahal bukan mahal sangat pun.just 50hengget*opps, sori en.munik, tak gitau awak pun. nanti awak bising sebab membazir kan. lagi-lagi awak akan pot pet pot pet sebab saya guna duit yang awak bagi tu. peace yo? haha!




No comments: