Pages

16 May 2013

If you trust every one you can trust no one

#seperti biasa tajuk takde kaitan dengan isi entri.harap maklum.

quick hapdate.ewah, macam bizi sangat kan.bukan bizi sangat, tapi sekadar buat-buat bizi aje. ekceli hujung minggu baru-baru ni macam hambar sikit. no merayap-rayap. no berjimba. no no and no. en.munik balik kampung la pulak. lagipun aku yang tak bagi en.munik datang.nanti tak pasal-pasal bakal mertua.ehem! jeles dengan aku pulak.yela, time aku tak menginap kat melaka ni, dia asyik balik kampung tiap-tiap hujung minggu. memang tak sah lah kalau tak balik. semenjak dua menjak aku berkampung di melaka, dia jarang-jarang sangat dah balik. asal hari sabtu tercongok la muka dia kat melaka ni haa. lagipun minggu lepas aku bizi sikit nak settlekan assignment research methodology. so abaikan lah dating yang tak seberapa tuh. >.<

eh, ekceli aku bukan nak hapdate pasal personal life aku sangat. nanti boring bin bosan pulak kan. just nak share pengalaman merembat novel-novel yang super hebak time book fair aka BIG BAD WOLF BOOKs #klik! klik! area mitc, melaka. event yang hebak sangat-sangat sampai korang boleh tengok berjenis-jenis manusia ni terjadi pada 9-13 May 2013. Tapi sayang seribu kali sayang, last day baru aku terhegeh-hegeh menyerbu event nih*pengsan*naseb lah jugak sempat merembat beberapa novel. kalau tak, pejam mata rapat-rapat aje lah. >.< 



lepas mitc melaka, dorang akan berkampung pulak dekat Danga Bay Johor Bharu. 
orang-orang Jb memang rugi sesangat kalau tak zassss jugak!
jom serbu jom.



jangan tak tahu BB1M jugak available kat sini.
ada yang tak guna lagi ke?
bak lah sini >.<



lots of books!



suasana dalam mitc, melaka. time ni last day, tak ramai sangat orang
boleh la carik buku sambil-sambil betulkan tudung.
ehem!



semua buku-buku dorang dah specific kan section mana
macam romance, young adult, motivation dan humor
just serbu dan carik!
time tu aku just pilih cover yang cun-cun aje.
malas haih nak baca synopsis bagai.



ekceli, ni lah buku-buku yang sempat di beli
ikutkan hati banyak sangat rasa nak rembat tapi time tu tinggal aku dan kawan aku aje >.<
eksaited sangat memilih sampai customer lain dah takde,
haih!



buku-buku aku yang 5 bijik tu belongs to salina dan mizah.
kemain kau kan nak rembat semua ^^
ingat tu sally, aku rela mengalah demi kau.



satu buku just 8hengget. tapi elegence+ doughters of fortune 12hengget!!





ehem. entri ni macam hambar sangat kan. kan? meh kita ceria sedikit dengan tempek benda alah nih!


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


mee kari
masak laju-laju before pergi kat event tuh
even nampak macam kurang mnyelerakan tapi super duper sedap! siyesly
lagipun bukan aku yang masak#tak kan nak puji diri sendiri kan?
part aku just  kacau-kacau dan menyibuk aje,
dah la masak rumah orang, kan sarah kan?#macam skema pulak panggil sa as sarah, ^^









lovenote: nak kena hello-hello mumy kat kampung nak tanye bahan-bahan nak masak sayur kulit rambai. haih, ada orang mengidam lah pulak >.<

No comments: