Pages

10 May 2013

REVIEW PAVLOVA~



Amacam??
over tak aku?
giler ah! sampai nak review-review bagai kan.
huhu segan mak!



maka, dengan rasminya pavlova version penyek berjaya sampai ke esofagus dan usus besar usus kecik aku. rasanya..emm..bolehla.means sedap dan boleh diterima oleh tekak. tapi sedikit manis tang yang crunch-crunch kat bawah tu.aku kurang gemar benda-benda yang sweet-sweet sangat ni#jaga badan.ehem-ehem. kalau sekali sekala boleh lah kan.tapi ingat, jangan selalu makan benda-benda manis ni, nanti kena potong jari.huehueheu.


ok,pavlova nie sesuai sangat-sangat untuk dijadikan sebagai pencuci mulut time berbuka puasa.pehhh, memang aku makan sorang-sorang je la tadi. dengar jew azan terus ngap benda alah nie.kuew teow goreng duk kelip-kelip je la mata die tengok aku .kesian. tadi nak roger sarah dan azie takut dorang tak nak lak kan lagi-lagi pavlova tu dah takde rupa paras yang menawan kalbu dah.#giler, padahal kedek** kan.


so far puas hati lah beli dengan harga 16hengget seketul. .tadi en.munik dah bising-bising sebab makan tak tunggu dia. nak buat macamana, aku takleh nak tahan-tahan dah tengok dek kechomelan pavlova nih! lenkali kita order lah lagi yer.oh! creamy tu sedap sangat. yang tang cream tu takdelah manis, sedang-sedang saje aje. buah-buahan pulak memang freshh. ummphhhh!









lovenote: esok kita try red velvet pulak.yang ni tak boleh bagitahu en.munik. nanti die nak jugak! kering mak, 

No comments: