Pages

06 June 2013

effect of study in master!

Ekceli petang ni bosan yang amat. melaka pulak still redup-redup manja. buat aku rasa ngantok giler dan rasa nak angkat punggung laju-laju aje. tapi sabar. sabar lah sangat. im try too respect my SV. STILL. Ececeh. kemain. esok-esok lusa respect hilang entah ke mana. kan.

ekceli aku takde benda yang nak kongsi. nak melalut-lalut kat entri. tapi tangan macam gatal giler nak main-main dekat keyboard. padahaL nak taip report kau malas giler kan. kan. puii. macam yang aku cakap entri before nih#macam ada yang baca je. masa aku tak pack sangat. tapi aku yang buat-buat pack. kan SV ingat aku makan elaun buta pulak. bangun pergi kerja. ulang lab. balik lab. esok pergi lab lagik. ulang dan ulang. tup tup eh! dah gaji.

petang-petang pergi jogging. round track 5 kali (dalam mimpi)
brad pit dah clash dengan angelina jolie (biar betul??)
yela kot sebab semalam dia kol aku.lama.dekat 5 jam.(serius)
hari ni aku pergi lab dengan kereta. suzuki swift kaler biru. sori kawan, bukan tak nak bagi tumpang. ai segan takut kantoi. (>.<)
aku liat macam getah kurap nak semayang subuh.
aku ada jam loceng baru. beribu harga dia.that why kalau dia berbunyi pagi-pagi aku sayangggggggg sgtt nak off. takut calar. sori kawan.
semalam aku shopping. beli beg Carlo Rino. last-last tertinggal dalam toilet. cool aje. malas haih nak pergi ambik balik. penat nak jalan sebab pakai high heels 5 inci.
izzue islam ajak kawen. malas haih. kau dah suami orang.
anuar zain ajak candle light dinner. oh, maaf.
sumpah aku benci aircond. kau buat aku ulang alik pergi toilet. menyampah.
ada orang cakap aku lawa.(perasan)
aku gaduh, gaduh, dan gaduh lagi dengan someone.geram
aku rasa nak hempuk orang dengan bontot kuali.rasakan.
semalam dapat SMS cinta dekat fesbuk. maaf, im taken already.
aku gatal nak kawen. ehem.
aku rasa nak  makan banyak-banyak.
aku rasa nak belanja orang kek secret recipe.
Ya Allah. ampunkan dosa-dosa aku.









dah.jom balik.dah tahap macam tahik dah aku nih.









No comments: