Pages

25 June 2013

hang0ut malam jumaat ^^

hari khamis baru-baru ni aku dengan housemate meroyan lagik. ni gara-gara voucher yang aku dapat dari TM reward. voucher kepci + pizza + sunglassess and lens. so aku pilih kepci lah. pizza dah buhsan sangat dah. macamana nak cakap, ermm cannot go lah!


lepas magrhib kitaorang start berpesta. cewah. naseb lah dua-dua in case green light. kalau tak segan jugak nak meroyan time malam jumaat. baik duduk rumah diam-diam baca yasin lagi bagus kan. ekceli dah alang-alang aku nak kuar carikan en.munik punya mmc tu yang kitaorang terus berdesup pergi kepci. kitaorang kan muka template voucher! baik. kena terima dengan hati yang tabah.


ekceli ni lah voucher yang aku dapat tu.
kira jimat jugak lah guna voucher ni
tak payah nak bayar gov tax bagai
suke tak? ai lagi suke!

\
awal-awal dapat tu dalam hati cakap alaaa ni je?
walhal nuget tu tak habes pun
ayam aku punye lagi lah. bagi kawan habeskan. hihihi
perot kecik, so kena lah makan cket.
khen??
1 set just rm19 sahaja.


gambar yang show off cenggini memang perlu yang amatttt


sarah a.k.a housemate
geng peneman makan-makan + shopping-shopping
biasa cerita nama je dekat blog kali nie show off jugak.

kenyang melantak kitaorang terus berdesup pergi family store dekat melaka mall. suke sangat habeskan masa dekat family store ni. lagi-lagi ada geng satu kepala. satu store tu kitaorang pusing. pergi sini status terus bertukar dari perempuan ayu dah jadi makcik-makcik pulak. aku lagi la. masuk sini memang rembat sayur lah. murah beb. sayur sawi yang banyak gilo tu baru 61sen. hahaha. tu pun ada dalam fridge tak tergoreng pun lagi. >.< bukan malas cuma bizi cket ni haa..






papai~









lovenote: missing someone a lots!

No comments: