plish stay away..

by - 9:32 PM

sumpah! aku dah bosan. aku dah give up nak jaga hati orang. aku malas. biar lah apa nak jadi pun. bila aku baik, camni orang layan aku. bila aku yang terhegeh-hegeh camni orang permainkan aku. aku sakit hati. aku jugak rasa kecewa sangat-sangat. tapi takpe, aku dah pernah rasa lebih sakit daripada ni. aku jugak pernah lemah. tapi aku cube bangun slow-slow even nak bangun dengan kaki sendiri pun aku rasa payah. takpe, moga suatu hari orang akan sedar makna kehadiran aku.

sungguh! aku give up!


You May Also Like

0 comments

Instagram