Pages

08 June 2013

yeah, dah ada vip watson's card!




minggu ni sempat jugak berpoyo poyoan dekat jusco. kebetulan nak teman sarah beli kasut sukan. nak joging katanya. aku ON saje sebab baru terpikir, bulan MAY macam takde window shopping pun. patutlah duit tebal kemain. >.<

sampai-sampai jusco aku singgah dekat watson dulu. adik aku si teah mesej suruh belikan syampoo. tak nak sympoo lain, nak CLEAR jugak. time nak bayar tu, cashier watson dah promote suruh join card vip nih. aku dengar tak dengar je la. then, senyum, cakap "takpe".bayar terus out. melilau tak tentu hala.

nak di jadikan cerita la dan dah memang aku ada jodoh betul dengan card watson nih. teah mesej aku lagik. mintak tolong belikan itu belikan ini dekat watson.sekaliiiiiii lagi. haih. naseb mood rajen. kalau tak jangan harap aku nak melayan. lagipun time tu kasut sarah dia tak jumpa lagi yang berkenan dihati. so, masuk lah sekali lagi dekat watson tuh. pick sini pick sana. then sekali lagi aku jumpa ngan akak cashier tuh. jenuh pulak die promote kat aku. time tu aku dengar tak dengar jugak. tapi still behave macam pura-pura dengar. jahatttt sangat awak nih! 

dia cakap la kelebihan card nie. pasal point lah. keahlian seumur hidup la. just bayar 12hengget bape entah. time tu aku pikir, alaaaa bukan selalu pun aku shopping dekat watson nih. kengkadang aje. padahal aku lupa bedak compact, lipstick, shaver sume aku beli kat sini. then, TING! ok akak, saya NAKKKKKK! hahaha. macam harem time tuh. mula-mula jual mahal kenn.


bila dah ada card ni makin semangat lah aku nak kumpul point.
bukan apa pun, sekadar menyahut seruan kerajaan kennn..kah!
Nu Tea tu aku dapat as a gift. mask muka untuk hilangkan jerawat
then sampul yang kaler hijau tu adalah voucher bernilai 200hengget.
wiwit!








lovenote: menanges dalam hujan. sobs sobs!

1 comment:

Tasneem said...

wow! same dengan tasneem lah ^^ tasneem pun baru buat kad watson. hehe tu pun atas desakan cashier tu! jum singgah belog tasneem :)