Pages

22 July 2013

BUBBLY-BOO yang pemalas



"i think the way to keep a friendship is to respect that everybody is different"










sekarang dah tak rasa sunyi sangat sejak ada bubbly-boo. pandai en.munik hadiahkan cik teddy yang besar gedabak ni kan? maybe dia dah agak yang dia tak leh nak teman ai macam dulu-dulu. aku kat melaka dia pulak kat selangor. even melaka ke shah alam juz 2 jam, tapi alahai macam jauh bebenor. nak jumpa pun dah susah. tak bestnye. belum tentu sebulan sekali boleh jumpa. sekarang terasa macam sorang-sorang aje kat sini. sobsobs.

kesian kat bubbly-boo, kalau aku gaduh dengan en.munik dia pulak yang jadi mangsa. dah takde tempat special die dekat atas katil. dengan tak semena-mena aku campak je dia kat bawah. tapi lepas dah baik balik dengan en.munik, cepat-cepat kutip die balik. haha. letak kat tempat biasa. kejam kan. kekadang bubbly-boo ni tempat nak luah 1001 perasaan yang tak leh nak luah. kebiasaannye sebagai cover time nak nanges esak-esak. cover takut roomate nampak. hahaha

sayang sangat kat bubbly-boo ni. aku macam childish sangat kan. ah, pedulikan. yang penting apa yang en.munik bagi even ikhlas atau terpaksa, semua aku suka. aku kan suka paksa en.munik, mintak macam-macam. en.munik pulak rela dalam terpaksa. rasa nak cerita pasal en.munik pulak hari ni. maybe dah lama tak jumpa kan?


No comments: