Pages

05 July 2013

melancarkan sistem 'UPDATE'




WISHLIST : kasut pokadot kaler pink ^^


salam Jumaat ^^

ni nak cerita pasal kisah aku dan dia. dah lama tak merepek dan merapu pasal en.munik. kalau pasal en.munik punya cerita memang banyakkkkkk sangat nak membebel. ye la, dia je yang ada dalam hidup aku sekarang selain famili. ai means someone yang terdekat dengan aku la. tapi sekarang die dah ke lembah nun jauh di sana dah. sobs sobs. kuala selangor wei!!  dan yang paling penting, dia aje yang teramat sabar dengan aku. wink! 

semalam dan malam semalam aku buat perangai lagi. dengan ayat yang kejam, aku sakit hati. tapi kalau dengan ayat yang shahdu, aku nak kan perhatian. kesian aku kan terpaksa menagih kasih sayang orang. uwaaaa. even aku buat perangai banyak mana pun dia still sabar dengan aku. dan yang sadisnya dia kena tidur lambat semalam layan aku mengaum macam singa lapar. hahaha. padan muka awak!

then, aku terpikir nak buat hubungan aku dan dia ala-ala suwit gitu. ececeh..ekceli dah lama aku terpikir nak buat sistem UPDATE nih. sebab kitaorang tak macam kapel yang lain. jangan harap nak contact 24 jam. kapel dengan orang dah kerja tak sama kapel dengan orang yang sama-sama belajar. time belajar dulu pukul 2 pagi  macam pukul10 malam. kan? bila dah kerja, pukul10 malam en.munik macam pukul 3 pagi. asyik tertidur je time mesej. tensi giler aku! kalau aku pukul10 malam mata masih sesegar kelopak bunga ros tau. kemain.

so, semalam bincang punya bincang, then aku suggest lah pasal sistem UPDATE ni. kemain en.munik angguk laju-laju. takut la tu bila aku bagi tiga pilihan tu. hahaha..pilihan pertama dan pilihan ke dua tak payah aku nak cakap lah. kejam sangat kot. bila aku suggest yang ketiga ni. kemain laju je sanggup kan.

oke. sistem UPDATE ni macam ala-ala UPDATE status kat pesbuk la. aku kena roger je apa yang aku buat. macam "ai dah nak pergi lab nih. luv u" "tengah lunch, jom lunch!" "harini ai pakai baju kaler pink! wink!" "nak keluar beli barang tau" dan yang paling penting dia pun kena macam tu jugak. tak boleh la aku yang syok sendiri. oh, sungguh sadis di situ. so lepas ni aku tak perlu lah nak taching lebih-lebih kalau die tak reply mesej aku or kekadang tu aku tak tahu pun dia buat apa dan dengan sape. kekadang jugak aku rasa aku macam jauh sangatttttt dengan dia. so, aku tak nak lah hubungan ni macam hambar. tup tup tup dengan ayat kasar ada SCANDAL lain. no no no no. nauzubillah!

tu lah kot aku nak cerita pasal projek PHD aku. means PROJEK HASAD DENGKI. haha. 





lovenote: i need u! need u! # macam desperate sangat aku nih!





No comments: