Pages

03 July 2013

minggu yang sibuk

blog dah lama tak berhapdate. biasa kalau tak berhapdate tu probability nye mood hepiy lah tu. kenn. kalau tak, mahu padahnya tiga empat entri satu hari. entri pulak ayat taching-taching je lebih. haha. ekceli hari ni baru selamat dengan jayanyer submit paper untuk conference dekat SV. kasi SV cek spelling dan grammar dulu. lepas dah rewrite banyak-banyak kali baru boleh hantar kat UMP, Pahang. insyaAllah maybe conference nanti bertempat di UMP lah kot.

tapi cuak jugak, takut kantoi dengan SV. ekceli aku buat pun main hentam keromo aje. paper tu dah lama siap so bila dah dekat nak hantar ni aku macam malas pulak nak check. ayat pun tah pape. jangan SV aku cakap paper tu RUBBISH dah ler. maluuuu mak. mahunyer taching sampai beranak pinak kan.










LOVENOTE: ekceli aku ada benda nak kongsi. heppiy ending punya story. tapi nanti-nanti lah kot.


No comments: