Pages

14 July 2013

#PIZZA SariLautan @pizza hut ^^

4th ramadhan sempat berbuka dekat pizza hut. lagi-lagi pizza hut ada buat promotion sempena ramadhan lah kan. so berpeluang jugak nak try resepi Sari Lautan baru tu. emm..kire not bad lah kot. even rasa macam sama aje cam resepi-resepi before ni. tapi ni first time try pizza yang ada udang. fresh aje udang die tu. then "istimewa platter" best jugak. sebab ada honey wings. yang ni aku memang suka sangattttt. total makan berdua RM46.10. ni campur gov tax bagai. sekali sekala boleh la. kalau hari-hari mau sahur and berbuka makan meggi aje.















LoveNote: kan best ada awak !

1 comment:

Sya Mimie said...

tak pernah lagi berbuka di pizza.. :)