Pages

09 July 2013

yeay, dah ada baju raya !

salam ramadhan ^^


even esok baru nak start puasa tapi baju raya dah siap standby 2 pasang.heee. 1 pasang emak kat kampung yang jahitkan 1 pasang lagi en.munik yang sponsor. heeeee..suke suke suke! thanks en.munik sebab sanggup redah KL semata-mata nak cari baju raya saya. thanks jugak sebab sanggup redah jem + sesat sama-sama. terharu tau. >.< lepas ni janji tak nak emo-emo dah. sayang awak ketat-ketat sampai susah nak bernafas. hower! opps. hehehe

kali ni macam puas hati pulak beli baju yang dah siap. before ni selalu silap beli baju yang terlebih besar or terlebih kecik. tensi giler kau. maybe bila beli ngan en.munik feeling die lain macam sikit kotttt. #ayat bodek!. tapi yang paling terperanjat, haaaa.. before ni kalau beli baju yang dah siap, memang amik size 36  or 38. means size M la kan? tapi time try baju kurung moden baru-baru ni, size S dah muat. ngam-ngam je. yihaa! hepi ai tau. so, baju kurung moden untuk raya tahun ni adalah size S tau. ai repeat lagiiii SIZE S! haahaha





baju raya tahun ni sebijik macam ni just kaler je lain. yang aku punya kaler hijau gelap.
corak pun ala-ala macam ni jugak.
ekceli dah lama nak cari baju macam ni last-last jumpa jugak
kalau beli online, baju ni dalam harga rm200+++
beli hari tu just harga rm160.
wink!
*rela letak baju orang lain semata-mata tak nak tunjuk baju sendiri* piiirahhhhh! hahaha








lovenote: terima kasih awk untuk segala-galanya. <3

No comments: