Pages

26 August 2013

HANGOUT : Picnic Time!


hari ahad punya cerita. dah lama tak picnic dengan en.munik. time belaja dulu ada lah spend masa untuk benda-benda camni. ai masak dia tukang makan. rindu sangat time tu. tapi just berdua je la time tu. kalau tak habes masakan ai akan taching sorang-sorang sebab pikir ai masak tak sedap. then munik pulak terpaksa la makan sampai licin semata-mata nak jaga hati ai. auw. perasan suwit sorang-sorang. rindunyeee. 

time ni makan sekali dengan mon dan azi. dorang ni dah tak lama sangat ni. nanti boleh la merasa nasik minyak dorang. teluk intan, wait ya. insyaAllah 30hb 11 nanti sampai lah teluk intan kalau tak de aral melintang tengah-tengah jalan. 

around 8 pagi bersilat lah aku dan azi nak prepare nasik ayam. siyesly memang tak pernah masak. try nak masak pun sebab rasa confident sikit-sikit lepas tengok mak masak time puasa haritu. en.munik cakap kena improve lagi. ye ye ai tahu nasik tak menjadi sangat. tapi its okey lah dia cakap. for the 1st time kan. kitaorang picnic dekat area-area pantai puteri melaka. best lepak sini sampaikan rasa nak tidur tak nak bangun-bangun dah! bestnye holiday. bestnye kawen.hah?? hahahha



segala barang-barang yang kitaorang sempat sumbat



nasik ayam homemade by chef sieyla & chef azie
perah santan, perasan!
chomel pulak gambar bekas-bekas kaler hijau tu kan
beli lunch box tu dekat family store
harga 39 hengget 90 sen



picture closed up sikit
rasa nak gigit-gigit je kan salad nih!


Pantai Kundur
Best suasana sini
privacy yang penting




syoknye dapat mandi laut!




E.C.H dan en.mon
jauh merenung bang?







wiwit
<3




the greatest time is with you, my friends!





pen off!


1 comment:

Lelaki said...

mmg best riadah begini.