Pages

17 August 2013

welcome back !

dah lama tak menghadpate blog. ramadhan dah berlalu. syawal pun dah datang. syawal tahun ni macam tak syok sangat sebab 2 hari before nak raya demam teruk. skip puasa satu hari gara-gara terpaksa jugak makan ubat. total 8 hari kena ganti. uwaa. even demam, badan lemah tapi buat-buat gagah jugak tolong mak bungkus tapai 6kilo ?? + kemas rumah + tukar langsir baru + teman mak shopping barang-barang rumah. yang penting sempat buat kek coklat 4bijik ! clap ! clap! rasa sangat hepi jugak sebab dapat belanja mak beli meja makan baru. baik sangatttt ai kan? tak kisah duit kopak asal dapat buat mak hepi. tapi takpe, en.munik dah janji belanja bulan ni die nak cover. eh? :P

dah hampir 1 bulan lebih tak kuar date. tak jumpa en.munik. rindu my boify sangat-sangat. mesti kembang kuncup kembang kuncup en.munik sekarang kan. jarang jumpa macam lah ai kat sydney die kat malaysia kan. walhal selangor + melaka aje. walaweh! takpe, minggu depan die dah janji nak datang melaka. kebetulan nak attend kenduri kawen classmate kitaorang. janji lupe "sport rim" ai tau >.<



raya pertama
time ni demam dah makin ok.
even badan tak sihat sangat tapi nak jugak rasa suasana raya even bangun lambat.
tahun ni raya tak syok sebab tak pergi semayang raya pun >.<



pen off !

No comments: