Pages

22 August 2013

Wishlist !

pagi tadi liat gilo nak bangun. kul8 tersedar sebab sejuk sangattt. dah macam kat cameron dah. ya ampun. hemohemohemo. gagah jugak lah jenguk kat luar tingkap. yeay! jalan basah! moh ler kita sambung tidur balik. cepat-cepat hempas badan atas katil then selimut laju-laju. haha. sedar-sedar balik dah pukul9 lebih. jenguk kat tingkap lagi. alahai. tak hujan pun. sadis sangat mengharap hujan turun kan. apehal?  then boleh lah skip masuk lab kan. berangan je ler. last-last masuk lab jugak dalam pukul10 lebih. 

semangat nak datang lab awal dah menghilang ke mana entah. aduh! makin lama makin malas. maybe minggu ni je kot lemau cenggini. haha. padahal mood tak sabar nak tunggu hujung minggu. nak dating !!! agaknya kalau lah en.munik cancel nak datang, agak-agak aku akan meroyan tak???

ni nak share satu wishlist. bila lah nak dapat kan. wishlist yang lepas-lepas pun tak tertunai lagi. mengigit jari je ler. ekceli, floral blouse ni dah lama aku nak cari. lamaaaaaaaa sangat. tapi tak jumpa-jumpa yang berkenan di hati. sekarang feeling-feeling dewasa sangat. haha. so kalau lah ada stokis or penjual online yang terhinggap kat blog aku, then ada jual blouse yang macam kat bawah ni moh ler roger-roger ok. dapat yang sebjik macam ni pun dah canteq sangat-sangat. tak lena tau nak tidur malam-malam. T_T (dah berjangkit dengan jijah dah)



 CANTEQ kan yang ni?




agak-agak topshop girl dalam jusco tu ada tak jual blouse cenggini?
dulu kalau masuk topshop girl feeling-feeling dewasa sangat
tengok pun sekadar jeling-jeling.
kalau nak masuk pikir dua tiga kali sebab pikir topshop girl ni juz untuk orang tua-tua aje
haha
sekarang??










LOVENOTE: En.munik, jom carik kat KL jom >.< kat midvalley and times square ada ^^

No comments: