Pages

12 September 2013

Drama swasta tak berbayar




"Always do your best. what you plant now, you will harvest later"



Sekarang budak-budak baru dah start masuk utem. Kire meriah lah utem nih. Kalau tak sunyi je. Tapi macam best jugak takde orang. kalau tak, nak makan kat cafĂ© pun kena cop-cop tempat. Tak sukeeee…sekarang problem time nak parking motor. Alahai, asyik penuh aje. Stress tau. Stress. Time dorang cuti sem boleh suka-suka hati aje nak parking kat mana. Eh, pehal aku nak stress sangat kan. Haihh.

Tapi aku still jugak nak stress. Lagi-lagi kalau terserempak dengan budak-budak baru. Yang dorang tahu nak Tanya lab dekat mana? Bilik kuliah dekat mana? Blok a? b? c? d? f?. alahai, aku pun tak tahu lah dik. Time degree pun even bilik kuliah tu hari-hari aku guna still aku tak ingat aku guna bilik kuliah no berapa. Yelah, asyik ikut bontot orang aje kan. Orang salah bilik, aku pun salah bilik jugak. Hahaha.."dik, kalau nak ngorat gitau je la. Jangan buat-buat nak Tanya kelas pulak kan." Ah, pengsan! Perasan!  "Kau dah tua kak, muka dah kedut-kedut!"Tachingggggggggggggg!

oh! lama tak update pasal study. hari tu aku macam hentak-hentak kaki dengan en.munik cakap nak quit. rasa takleh nak go on sangat-sangat dah. yang surprise tahap gaban nye en.munik support. apakah? terus nangis sedu sedan sebab ingatkan munik dah tak nak support kite dah kan. walhal even kite camtu pun die still lagi ok. still lagi ada dengan kite. terus lap-lap air mata. dalam hati. ok fineeeeee. aku nak quit dah. bye2 sv! bye2 utem! mak, acik balikkkkkkkkkkkkkkkkk. haha. drama swasta lah sangat. then semalam sv aku masuk lab. carik aku kat lab. aku pulak takde. haha. kantoi aku keluar lunch awal. die nak jumpa pukul 2 pulak. dup dap gilo ok jantung aku. ni mesti confirm sangat-sangat lepas jumpa die aku terus QUIT!. quit lah sangat kan. padahal? so far jumpa die ok lah even banyak giler aku dapat task. stressssssssssss sangat. aku kan cepat sangat stress-stress. sampai kan munik takut giler kalau aku stress. sebab apa? sebab aku akan lepaskan stress aku kat die. kalau bukan die kat siapa lah lagi kan. die je yang sanggup layan perangai ngada-ngada aku nih. padahal dia tak nak aku marah-marah sebab takut aku cepat tua then takut aku dot dot dot. fakta mana entah.

so far dah berapa minggu dah tak dating. tak sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nye! stress lagi!






pen off! 


No comments: