Pages

04 September 2013

L.O.S.T

Quick update!

tengah terkejar-kejar buat paper. stress! baru sekarang aku rasa kesakitan buat master. payahnya nak melangkah. ya Allah, please guide me ya Allah! even aku tension tapi aku syukur sangat dikurniakan orang-orang di sekeliling yang tak putus-putus bagi semangat bagi nasihat. ni baru masuk second semester aku dah terduduk camni. macamana semester-semester yang akan datang? aku tahu aku kena kuat. apa yang berlaku untuk masa hadapan adalah hasil coretan aku pada masa sekarang.

ya Allah. berilah aku kekuatan. berilah aku petunjuk. lembutkan lah hati supervisor ku. kerana dia lah insan yang terpenting untuk aku habiskan pengajian ku ini. amin..

No comments: