Pages

03 November 2013

1st time shopping s0rang-s0rang

Hari sabtu meroyan. tak sabar-sabar nak shoping. tolak ketepi ada kawan ke tak. menonong lah pergi JUSCO ayer keroh sensorang. yang penting dekat sikit dengan rumah. motif asal just nak usha-usha seluar aje. hari tu ada terpikat dengan seluar Vior warna turqoise. Tapi harga sehelai boleh tahan. RM129.90. terpaksa batalkan hajat di hati. tengok semalam, wah! ada sale 50% lah. terus laju-laju sambar 2 helai.



2 helai dapat lah RM129.90
ok lah kan.
asalkan hajat di hati dipenuhi. hihihi

tengok-tengok jam macammmmm awal lagi. meh ler kita intai-intai bahagian handbag pulak. just intai-intai aje. plan nak shopping handbag memang ada tapi asyik jumpa yang tak berkenan aje. tak de mood sangat. semalam terjumpa satu handbag yang dah lama diidam-idamkan. lagi-lagi warna pink tuuuuuuuu. harga asal RM367+- camtu tapi ada sale 70% haruslah suruh adik tu kirakan dapat berapa. tengok harga macam oke aje terus cakap kat adik tu NAK! tapi nak ambik duit dulu. hihihi. adik tu cakap kawan die yang kerja kat situ jugak dah lama aim handbag nih. ikutkan die nak beli time gaji nanti. maaflah dik, akak sambar dulu. dah la ada satu design aje. hahahaha. gelak jahat sangat!



harga dalam RM100++
puas hati sangat!
lepas ni dah takde benda dah nak bawak dalam mimpi
eh
ada lagi a fews whishlist!
sabarrrrrrrrr







nota kaki: lagi syok shopping sorang-sorang. boleh ikut je rentak kaki nak pergi mana-mana.


No comments: