Pages

12 January 2014

waiting for another sweet 'Drama'



"i am here, you are there"

waiting for another sweet 'Drama'
ehem!

 ****

Finally i'm FREE! yihaaa. lepas ni dah takde class hari ahad. dah tak perlu nak sengguk-sengguk dari pukul2-6 petang lagi. kelas hari ahad memang tak pernah nak ohsem tak pernah nak bagi chance nak dating-dating....hehehehe....semalam (sabtu) ada exam. the only paper quality system management yang ada final. untuk master by research dekat utem just 2 subjek wajib yang perlu ambik. tak kisah la nak ambik 1sem 1 subjek or 1sem terus sambar 2 subjek. sebab aku malas nak hadap kelas hari ahad dari pukul 8pg sampai 6petang so aku ambik 1sem 1 subjek je.. 1 subjek lagi aku amik sem lepas. research methodology just datang kelas and buat asigmnent + present projek master. no final exam oke...now, dah tak perlu nak hadap kelas hari ahad..ohsemnyeeeee....boleh lah fokus untuk research and hadap muka sv jeeee sampai lebam. huh!

so far paper final macam.......tak tahu nak cakap camne...apa yang di baca tak masuk...soalan pulak bukan direct, boleh pulak dia kelentong...aku yang memang jenis blurrr 24jam memang 5 minit pertama tu terpinga-pinga lah kan...hahhaa...lepas ni kena banyak doa lah mudah-mudahan apa yang aku kelentong tu ada jugak point-point die....eh, macam dah lama tak mengadu dekat belog pasal studi. asyik asyik nak update pasal munik aje...munik..munik..sampaikan ada yang tegur "belog awak ni pasal munik je ke?asyik-asyik nama munik jeee". fine! hahahha..biarlah, tak heran pun....hehehe..aku kan suka kongsi benda-benda yang suwit aje dekat belog...munik kan sweet sangat! *muntah*

lepas ni banyak lagi benda-benda yang suwit nak kongsi..step by step lah kan...


No comments: