Pages

23 March 2014

Ber Jelly Bunny!


Akhirnya impian dan angan-angan nak dapatkan shoes Jelly Bunny berjaya jugak. Cewahhhh. Macam dapat  angkut sorang billionaire je gamaknya kan. Ekceli dah lama tergugat dengan kechomelan dan kewangian kasut jelly bunny ni. Rasa nak gigit-gigit kasi lunyai gitu. Geramsss

Semalam sempat lah dating dengan rahmah aka cik ema. Kitaorang pergi Dataran Pahlawan. Entry gedik-gedik akan menyusul kemudian. hihihi. Tapi best sangat dapat spend time dengan kawan-kawan, memang boleh release tension sangat-sangat even penatnya sampai nak tercabut kaki.mihmihmih Nasiblah outlet Jelly Bunny ni ada dekat Dataran Pahlawan. Kalau tak harus heret munik pergi Mid valley, Sunway Pyramid or Suria KLCC. Tapi kalau semata-mata nak beli sepasang kasut, haruslah pikir empatpoloh kali khen. 

Entahlah, orang cakap kasut ni selesa, tak melecet and kaki tak lenguh. So far aku tak try pakai pun lagi. Nanti dah try pakai boleh lah review selit-selit dekat entry. Kalau betul lah selesa, boleh la tambah koleksi lagi dan lagi.hahaha..Semalam aku beli kasut Jelly Bunny cenggini harga RM49. Harga yang reasonable. Boleh hidu tapak kasut bila lenguh berjalan nanti. lagi dan lagi.  Terapi. hahaha. Kalau beli next shoes akan dapat 20%. Try congak-congak boleh dapat 2 pasang kasut dengan harga RM88++. *kejap shoes kejap kasut. Hentam je lah*. Bila tengok harga tu macam teruja nak rembat dua sekaligus. Tapi bila pikir, baik aku try dulu pakai satu, tengok betul tak tahap keselesaan yang digembur-gemburkan sangat. ececehh. Agak-agak kewangian macam getah pemadam yang wangi-wangi tu kekal lama ke tak ehh? Haruslah bila dah bawak pijak tanah, Kebarangkalian nak hidu lagi dan lagi tu memang zero lah kan? eeeeyekkk! hahaha


This is my choice.
Bila letak dekat kaki, its turn to be Perfect! *adui, perasan* 



Ekceli sekarang tengah ada latest collection "spring summer collection"
Dorang ada bagi pamplet like magazine lah. Bila tengok pamplet ni terus rasa cair sesangat. Chomel-chomel gitu. Yang penting wangiiiiiiiiiiiiiii...*hidu laju laju dan laju*




STORE LOCATION:

Malaysia

Suria KLCC
Lot C15D, Level Concourse

Mid Valley Megamall
Lot F56, 1st floor

One Utama Shopping Centre
Lot LG206, Lower Ground Floor

Sunway Pyramid
Lot LG1, 35, Lower Ground Floor 1

Zest Point
ZP-03-01, 1st floor, BK9 Bandar Kinrara, Puchong

Dataran Pahlawan Mall Malacca
Lot BS-13, Ground Floor

Queensbay Mall Penang
Lot N0. 1F-119, 1st Floor

Gurney Paragon Penang
Lot 163D-2-22,Level 2

*Coming soon*

Oceanus Kota Kinabalu
KLIA 2
Johor Bahru KOMTAR

No comments: