Pages

02 March 2014

Hepi bufday to ME!


Ikutkan bufday dah berhari-hari lepas. Oleh kerana banyak sangat masa yang terluang ni boleh la mengadap blog sampai lebam. Now on 23 Febuary i'm already 26 years old. Dah dewasa sangatttttt. Even perangai masih tak boleh nak blah lah kan tapi kena jugak terima kenyataan tinggal beberapa tahun je lagi nak masuk 30 an an an an.. adoi!

Bufday kali ni aku tak aspect ada benda-benda yang surprise or macam celebrate bagai. Bufday present dah lama aku dapat. Anggap je lah cincin yang aku beli sendiri tapi duit orang bagi tu sebagai hadiah present. haha. sadis betul. tak kisah lah. Banyak benda lagi yang perlu difikirkan. Dulu memang lah macam tak boleh nak terima kalau orang tak celebrate bufday, sentap sampai bertahun-tahun. tapi sekarang, lek lek luuuuu.

Tapi tak sangka dalam diam-diam ada jugak orang nk buat surprise. Merasa jugak kembang-kempis kembang kempis hidu fresh flower. Bagi aku tak payah lah nak bagi hadiah mahal-mahal cukup lah sekadar fresh flower. suke sangat! bunga dan perempuan memang tak dapat dipisahkan. Even bunga akan layu tak sampai 3hari tapi perasaan time dapat tu tak dapat gambar dengan kata-kata..Over betull. 



Thank for '3' pinky Roses!
Bila aku upload gambar ni dekat pesbuk terus orang komen dan cakap ehem-ehem kenapa 3 bunga?
nak cakap konon-konon meaning die I LOVE YOU lah kan. padahal? hihihihi.



tengok lah betapa eksaitednye muka aku.
yela time keluar je dari rumah terus si munik bagi bunga dan wish hepiy bufday.
mana lah tak terkejut kan. mende yang aku tak jangka.
pape pn thanks la sebab usaha yang terbaik untuk buat aku hepiy...


Now!
umur dah 26 and i'm still single!
so wish kali ni tahun depan dah tak nak celebrate bufday time single-single macam ni. kalau boleh nak double or triple. boleh?



No comments: