Pages

10 March 2014

JJCM : Ayam Bakar Mas Mono

Firstly, thanks la dekat en.munik sebab susah-susah je bawak makan sini. mihmihmih. *padahal tiap-tiap hari berzikir dekat telinga die nak makan ayam penyet ayam penyet sangat*

Bila sebut aje Mas, mesti terpikir ooooo restoran Indonesia nih. Pastu terus terpikir masakan Jawa. Nasib lah aku memang suka sangat nasik ayam penyet ke nasik ayam bakar ke. Semua boleh ngam dengan tekak. Kalau yang pedas kebabom pun lek-lek je aku telan. Before ni dah try makan dekat ayam penyet Wong Solo. Pergh! Saya bagi 5 bintang!

So destinasi seterusnya haruslah Ayam Bakar Mas Mono dekat seksyen 7 Shah Alam. Aku perhatikan area-area sini banyak betol restoran ayam penyet. Naik pening kepala duk pikir minggu depan nak makan dekat mana, eh! minggu satu lagi dekat mana pulak kan. Dasar eksaited tak bertempat. hahaha


Tagline: Enak dimakan Dan Perlu!





Decoration


Tuan belog haruslah showoff dulu
Kepala teleng-teleng pun takde hal lah!



Set Ayam Bakar
RM8.90

Ada sup + sambal + salad + timun + keropok
harga yang agak reasonable.


Closed up 


En.munik with Desert
Dua-dua memang suwit!



Banana Cheese & Chocolate
*nama sebenar tidak diketahui*


So far Ayam Bakar dekat sini rempah dia sedap tapi tak pedas. Aku rasa kalau ada sambal macam restaurant Wong Solo provide atas meja  tu memang Perghhhhhhhh  lah kot. Aku memang suka dan kaki makan benda-benda spicy nih. Kalau tak pedas tu yang kureng sikit tu..

Banana Cheese & Chocolate tu, saya bagi 5 bintang! Try lah, dan anda pasti teruja macam saya. Banana tu pun memang aku yang habeskan. hahahhaha..gelak jahat.


Try lah!

No comments: