Pages

09 November 2014

Another phase !

lama tak jengah belog. entri paling last ialah entri lepak-lepak dengan kengkawan dekat melaka. walhal, sekarang dah selamat jadi istewiii orang dah pun. entah-entah dah jadi mummy. ewah..tak agak..banyak betol perubahan yang berlaku. sekarang dah official jadi staff UniSZA even master tak habes. wuwuwuw.. cepat betol masa berlalu.

rasa-rasa perubahan yang paling besar ialah being a someone wifey! tak tahu nak describe macamana. even banyak betol halangan, gaduh tu tak sah nak cerita lah. argue pasal kawen, hantaran doorgift alahai, banyak! tuptup dia jugak jodoh saya. lega one phase iaitu penat lelah prepare kawen dah berlalu. duit pun banyakkkkk habes! takpe, sekali seumur hidup. lepas ni tak nak dah. penat!

Planner buat masa sekarang ialah 15 nov 2014 ni. majlis bertandang belah munik. harap-harap lah berjalan lancar. Fokus sekarang ialah kerja! kerja! dan kerja! Hubby tak fokus sangat sebab Long Distance Relationship. wuwuwu. yang penting pandai jaga diri. I'm okey! hahaha.


No comments: