Pages

18 April 2016

Rindu dekat blog

Assalamualaikum..
Ya Allah, lama giler tak update blog. Last post time mengadu manja-manja yang ai is pregnant!

Sekarang baby dah almost 7 month.. alhamdulillah hidup still bahagia bersama suami tersayang dan baby Muhammad Aqeef Sufi bin Mohd Asmuny.. alhamdulillah selamat melahirkan baby boy even terpakse ceaser...tak kisah lah tak normalkan asalkan baby yang dikandung selama 9 bulan selamat dilahirkan...

Now still lagi kerja UniSZA as penolong pendaftar. Banyak sangat ilmu yang dapat.. sekarang ni pun still lagi dalam proses belajar dan belajar. Stress, tension kena marah dah jadi normal tapi even hari hari stress dengan kerja tapi still bersyukur dapat bos yang sangat-sangat supportive.

And married life....

Still lagi long distance relationship.. tapi sejak sejak ada baby aqeef ni munik selalu jugak la balik sini.. kadang saje je die cakap rindu baby..padahal rindu mama jugak.. hehehee...

Hidup already complete and i'm really happy what i have....

My lovely husband and my adorable son!



Muhammad Aqeef Sufi 



Langkawi 3D Art




No comments: